CLEARANCE SALES AMYERA BEAUTY RM65 !!!

Assalamualaikum

Sejak pakai Amyera Beauty, memang update blog pon pasal Ameyra Beauty je laaa .. ahahhahaha.. 

ni nak bagitahu !!! AMEYRA BEAUTY ADE SALESSSSS START 21/4/2014 SAMPAI 25/4/2014

RM65ss / RM70sm 

HQ buat sales kebabommm macam ni sebab nak CLEAR kan stock lama.. sekarang ni banyak yang FAKE !!! harap maklum produk ni 100% natural ingredient.. produk ni takde langsung pengelupasan yea. jangan beli yang FAKE. lepas jumaat ni, packaging baru masuk. so customer tak perlu keliru mana yang ORI N FAKE !! 


Testimoni dari customer yang superbbb duperr glowing.. banyak lagi gambar testimoni.. korang pon boleh jadi testimoni lepas guna set flawless amyera beauty ni !! 
Ni pulak TESTIMONI DARI AKU, dah sebulan lebih pakai SET FLAWLESS AMYERA BEAUTY.. tinggal 20% je lagi parut nak hilang... TAK SABAR !!!


Sorry mata bengkak sebab kilang air mata baru merembeskan air.. hahahah



nota kakitangan: nak tahu lebih lanjut pasal produk boleh refer older post.. aku dah terangkan. tak pun boleh wassup aku 011 37449377. Bagi yang baru nak cubaa keberkesanan produk ni baik grab time sales macam ni.. sebab lepas ni harga normal rm80 sm/ rm85ss. 


Amyera Beauty pilihan saya!

Assalamualaikum~



Alhamdulillah, tahun ni boleh tarik nafas lega sangat jerawat kat muka dah TAK SETERUK DULU ! kalau yang follow blog aku since 2011 dorang tahu lah macamana muka aku dulu. 

"raya 2013 ngan mak"

ingat lagi raya 2013 lepas, masa tu muka aku tengah pesat keluarkan jerawat. maklumlah siang malam mengadap laptop, tidur tak menentu. otak pulak banyak sangat berfikir. hmm. masa raya tu time paling sedih la aku nak cakap kat korang, bukan sedih sebab pergi melawat kubur arwah nenek, tp sedih orang tegur muka aku. ayat dorang sama je, ''demam campak ke sue?'' , ''kenapa muka teruk sgt ni? UK panas ke?'' , ''kau salah pakai produk ke? meh pakai produk X ni'', ''kau ni ade resdung lah, jerawat kecik2 tu jerawat resdung lah, baik pergi berubat, nanti jadi kanser''.. 

masa tu orang tegur muka aku, aku buat dont know je.. padahal dalam hati siap meyumpah seranah. kalau ikot hati nak je aku baling lesung batu kat mulut orang yang suka menegur ni.. tak sensitif langsung hati dan perasaan orang lain. kau ingat aku suka ke muka berjerawat mcm ni??? Y_Y 

Tapi tu semua dulu.. Alhamdulillah start Mac 2014, muka aku kembali pulih. ALhamdulillah, syukur sangat2. seriusly, macam nak nangis pon ade, rasa puas hati sangat ! sekarang, orang still bertanya dengan aku, tp dorang tanya PAKAI PRODUK APE?? CANTIK MUKA. DAH TAKDE JERAWAT, PARUT PON DAH TAKDE. KONGSI LAH PAKAI APE. Ikot hati nak je aku diamkan diri taknak cakap pakai produk ape, biar dorang rasa masalah jerawat tu. dulu kemain mulut celupar sangat menegur kulit muka orang kan kan ?? Tapi, aku tahu ramai yang kat luar sana yang dah abis beribu riban nak cari skincare terbaik untuk kulit. macam aku dulu. jadi, aku kongsi jugak. taknak selfish ! ekekeke

Alhamdulillah dah sebulan lebih aku pakai produk AMYERA BEAUTY. Langsung takde pengelupasan. Boleh Baca sini


Biar pun muka aku tak de lah FLAWLESS mana, tapi bila parut dan jerawat dan tak seteruk dulu, itu dah cukup bagi aku.. Alhamdulillah, lepas ni kita makan supplement SHAKLEE bagi repair kulit dari dalam pulak. ^__^ 



Percayalah produk ni TAKDE PENGELUPASAN. 



Ni testimoni from my bestie. Dia baru beli last week, first day pakai dia wechat aku ckp day cream AMYERA BEAUTY BEST. Dia takde problem skin, just kulit muka kusam je, insya ALLAH nanti raya boleh lah beraya ngan kulit muka cerah berseri yea zarith. ^__^ 

nota kakitangan: aku memang suka share benda yang aku pakai, tambah2 benda tu berkesan. so, dengan rela hati aku sanggup guide korang yang ada problem kulit ni. TAPI ! aku hanya guide orang yang beli skincare FLAWLESS AMYERA BEAUTY dengan aku je laa.. macam tak adil kan, korang beli ngan orang lain, pastu ade problem cari aku.. sbb sekarang ni PRODUCT AMYERA BEAUTY ADE YANG FAKE, so sebab tu aku tak nak guide selain dari customer aku. harap memahami. please, aku ni bukan 24/7 mengadap wassup n blog, aku ada keje, maaf lah kalau reply wassup lambat tp aku akan reply 24jam, harap bersabar lah yea, kalau ade problem skin, please tanya dalam satu mesej means jangan tanya satu satu sebab senang aku nak reply dengan tuntas dan pantas ! ^_^ terima kasih sudi membaca =)

meh order AMYERA BEAUTY !! wassup 011 37449377.